Rondemissen

Vol trots presenteren wij hier de missen van Renewi, WBE en Rijnpoort.

Miss Renewi

Esmée van der Goes

Esmée is 23 jaar oud en draait dit jaar voor de 6e keer mee als rondemiss. In haar vrije tijd gaat zij het liefste leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen en met mooi weer is zij op het strand te vinden. Voor vele is zij in Wateringen een bekend gezicht, want zij staat voor de klas bij basisschool de Hofvilla in Wateringen. Haar moeder Brenda van der Goes is actief in het comité van Profronde Westland en daarom is dit alles met de paplepel ingegoten. Esmée is in het roze gekleed en dit is gebaseerd op de roze trui van de Giro d’Italia.

Miss WBE

Maud den Haan

Maud is 23 jaar en maakt dit jaar haar debuut als rondemiss! In haar dagelijks leven werkt ze bij een interieurdesigner in Poeldijk en haar vrije tijd besteed zij het liefst in de keuken om nieuwe gerechten uit te proberen en om met vrienden leuke dingen te doen. Haar vader doet elk jaar mee als renner met de wielerronde en ze kijkt er dan ook naar uit om hem vanaf de andere kant aan te moedigen. Leuk dat je erbij bent, Maud! Maud is in het rood gekleed en dit staat voor de leiderstrui van de ronde van Spanje.

Miss Rijnpoort

Christianne van Herwerden

Christianne draait dit jaar voor het 4e jaar mee als rondemiss en vindt het één groot feest om er weer bij te zijn. Christianne is 24 jaar en werkzaam bij Rijnpoort Makelaars op de binnendienst en is dan ook als wielermiss het gezicht van het kantoor. Ze draagt geel en dit staat in lijn van de leiderstrui van de Tour de France. Helemaal zomers! Welkom weer, Christianne!

Aankleding Rondemissen

De rondemissen van Profronde Westland worden dit jaar prachtig aangekleed en opgemaakt door deze Wateringse ondernemers.