Profronde Westland 2023

Het grootste gratis sportevent van de regio!
Header foto2

wedstrijdProgramma

Deze dag staat geheel in het teken van de wielersport en is voor iedereen gratis toegankelijk. Nieuwelingen, amateurs en belofte staan na elkaar aan de start. Met als klap op de vuurpijl starten de profs aan het begin van de avond. Tijdens dit spektakel mogen een aantal Tourvedetten natuurlijk niet ontbreken. Rondom het parcours is voor jong en oud veel te beleven.

De helden uit de Tour

Al 49 jaar is het traditie: slechts enkele dagen na de finish op de Champs Elysees begeven de profs zich alweer op het parcours in Wateringen.

Profronde Westland parcours 2023
Parcours

Langs het parcours zijn er volop mogelijkheden voor een hapje, drankje of ijsje. En ja, met zoveel toeschouwers – 30.000 à 40.000 – is de kans heel groot dat je een bekende tegen het lijf loopt! Natuurlijk zijn ook de kermis en het gezellige avondprogramma op het Plein en in de Dr. Schaepmanstraat weer onderdeel van het event.

Entertainment
Voor ieder wat wils
AllNightLife DEFCOR
ALL NIGHT LIVE!

Vanaf 17:30 tot 23:30 uur
Het plein in de Dr. Schaepmanstraat

Een spetterend avondprogramma: All Night Live! Zoals elk jaar treden er fantastische bands en DJ’s op om Profronde Westland swingend af te sluiten.

NOCOMMENT

Coverband NoComment is een live band bij uitstek. De onderlinge klik is goed zichtbaar en de band deelt dit graag met het publiek. Startend met het spelen van covers verschoof de focus langzaamaan naar het spelen van eigen werk. Dit niet zonder resultaat. Door de jaren heen heeft de pand veel podia en festivals gespeeld. Denk hierbij aan Paradiso, Paard van Troje, P60, Bibelot, Patronaat, Waerdse Tempel, Speakers en de Paap. Maar ook festivals als Waterpop, Beatstad heats the Hague, de Westlandsecross en diverse feestweken/braderieën. Met het behalen van de halve finale van Holland’s Got Talent in 2013, heeft de band bewezen ook bij het grote publiek geliefd te zijn.

NoComment
Skihut on tout
SKIHUT ON TOUR

Een dag niet gefeest, is een dag niet geleefd. En zo denkt de Skihut On Tour erover. Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in “huis”. Wij zijn blij ze wederom te verwelkomen tijdens de Profronde Westland dit jaar.

Zin om een feestje te bouwen?
Skihut On Tour geeft een show vanaf 20:15 uur op het Plein bij Scrumpy en zal rond 23:45 uur afgelopen zijn