Entertainment

Tijdens Profronde Westland is er op-en-om het parcours voor ieder wat te beleven. Zie hieronder een kleine beschrijving in een notendop.

All Night Live !!!!

Vanaf 19.00 op het plein in de Dr. Schaepmanstraat begint All Night Live !!!!
De bands NoComment, Square en Elswijk geven gezamelijk een spetterend optreden tot 23.45.

NoComment

NoComment is een live band bij uitstek. De onderlinge klik is goed zichtbaar en de band deelt dit graag met het publiek. Startend met het spelen van covers verschoof de focus langzaamaan naar het spelen van eigen werk. Dit niet zonder resultaat. Door de jaren heen heeft de pand veel podia en festivals gespeeld. Denk hierbij aan Paradiso, Paard van Troje, P60, Bibelot, Patronaat, Waerdse Tempel, Speakers en de Paap. Maar ook festivals als Waterpop, Beatstad heats the Hague, de Westlandsecross en diverse feestweken/braderieën. Naast deze optredens speelde zij zich ook in de kijker met de nodige prijzen en pakten onder meer de publieksprijs in de finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland. Met het behalen van de halve finale van Holland’s Got Talent in 2013, heeft de band bewezen ook bij het grote publiek geliefd te zijn.
Sinds kort heeft de band besloten zich weer meer te gaan richten op covers. Met een sterk en gevarieerd repertoire staat deze band garant voor een avondje knallen.

Optreden bijwonen?
Bent u benieuwd geworden naar de muziek van NoComment? Zij zullen het dak eraf spelen tijdens de Profronde Westland vanaf 19:00 uur All Night Live in de Dr. Schaapmansstraat.

Facebook

Square Rockcoverband

Square is een live coverband die lekkere rock en stevige pop speelt. Geen ‘middle of the road’ muziek, maar een goede mix van hits en herkenbare alternatieve nummers. Square treedt graag live op en komt op die manier het beste tot z’n recht. Een optreden van Square betekent vermaak voor iedereen; voor de springers, meezingers, dansers of achteraf-relaxed-aan-de-bar-hangers.

Facebook

Elswijk

Wat krijg je als je een virtuoze gitarist met sexy schuurpapierstem, Westlands beste drummer, een koelbloedige bassmachine en een übercharmante doch niet te onderschatten rockbitch samenvoegt….. Dan krijg je ELSWIJK!

De gelegenheidsgig op het grote podium van de feestweek Naaldwijk 2011 smaakte naar meer…… veel meer. En daarmee was ELSWIJK! een feit.

ELSWIJK! staat garant voor een avondje pop/rock gebracht door een groep professionele en zeer ervaren muzikanten met een grote passie voor spelen en dat straalt er aan alle kanten van af.

Facebook

Arjon Oostrom

Sinds 2005 is Arjon zich echt bezig gaan houden met het maken van muziek. Zijn eerste nummer nam hij op bij een vriend maar al snel wilde hij het professioneler aan gaan pakken. Zo kwam hij terecht bij Kees Tel, een producer met al vele hits achter zijn naam. Het eerste nummer dat Arjon bij Kees Tel opnam was Sla Je Slag. De single werd uitgebracht bij Derny Records en werd een succes. Het nummer bezorgde hem niet alleen een tweede plaats bij een talentenjacht van de Tros en notaties op bijna alle playlisten van Nederlandstalig draaiende radiostations. Ook een uitnodiging voor het populaire muziekprogramma ‘Brabant Party’ was het resultaat.

Arjon’s optreden begint om 18.30 op het Scrumpyplein

Facebook

Skihut On Tour

Een dag niet gefeest, is een dag niet geleefd. En zo denkt de Skihut On Tour erover. Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in “huis”. Wij zijn blij ze wederom te verwelkomen tijdens de Profronde Westland dit jaar.

Zin om een feestje te bouwen?
Skihut On Tour geeft een show vanaf 21:00 uur op het Plein

Facebook