Entertainment

Tijdens Profronde Westland is er op-en-om het parcours voor ieder wat te beleven. Zie hieronder een kleine beschrijving in een notendop.

All Night Live!

Vanaf 17:30 tot 23:30 uur op het plein in de Dr. Schaepmanstraat een spetterend avondprogramma: All Night Live! Zoals elk jaar treden er fantastische bands en DJ’s op om Profronde Westland swingend af te sluiten.

NoComment

Coverband NoComment is een live band bij uitstek. De onderlinge klik is goed zichtbaar en de band deelt dit graag met het publiek. Startend met het spelen van covers verschoof de focus langzaamaan naar het spelen van eigen werk. Dit niet zonder resultaat. Door de jaren heen heeft de pand veel podia en festivals gespeeld. Denk hierbij aan Paradiso, Paard van Troje, P60, Bibelot, Patronaat, Waerdse Tempel, Speakers en de Paap. Maar ook festivals als Waterpop, Beatstad heats the Hague, de Westlandsecross en diverse feestweken/braderieën. Naast deze optredens speelde zij zich ook in de kijker met de nodige prijzen en pakten onder meer de publieksprijs in de finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland. Met het behalen van de halve finale van Holland’s Got Talent in 2013, heeft de band bewezen ook bij het grote publiek geliefd te zijn.
Een aantal jaar geleden heeft de band besloten zich weer meer te gaan richten op covers. Met een sterk en gevarieerd repertoire staat deze band garant voor een avondje knallen.

Skihut On Tour

Een dag niet gefeest, is een dag niet geleefd. En zo denkt de Skihut On Tour erover. Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in “huis”. Wij zijn blij ze wederom te verwelkomen tijdens de Profronde Westland dit jaar.

Zin om een feestje te bouwen?
Skihut On Tour geeft een show vanaf 20:15 uur op het Plein bij Scrumpy en zal rond 23:45 uur afgelopen zijn.

Skihut on tour