Entertainment

Tijdens Profronde Westland is er op-en-om het parcours voor ieder wat te beleven. Zie hieronder een kleine beschrijving in een notendop.

All Night Live!

Vanaf 18.00 op het plein in de Dr. Schaepmanstraat begint All Night Live! Zoals elk jaar treden er fantastische bands op om Profronde Westland swingend af te sluiten.
Bands en optredens die je dit jaar kunt vinden aan de Dr. Schaepmanstraat zijn:

  • At First Sight
  • Crawling Back
  • SQUARE
  • No Comment

NoComment

Coverband NoComment is een live band bij uitstek. De onderlinge klik is goed zichtbaar en de band deelt dit graag met het publiek. Startend met het spelen van covers verschoof de focus langzaamaan naar het spelen van eigen werk. Dit niet zonder resultaat. Door de jaren heen heeft de pand veel podia en festivals gespeeld. Denk hierbij aan Paradiso, Paard van Troje, P60, Bibelot, Patronaat, Waerdse Tempel, Speakers en de Paap. Maar ook festivals als Waterpop, Beatstad heats the Hague, de Westlandsecross en diverse feestweken/braderieën. Naast deze optredens speelde zij zich ook in de kijker met de nodige prijzen en pakten onder meer de publieksprijs in de finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland. Met het behalen van de halve finale van Holland’s Got Talent in 2013, heeft de band bewezen ook bij het grote publiek geliefd te zijn.
Sinds 5 jaar geleden heeft de band besloten zich weer meer te gaan richten op covers. Met een sterk en gevarieerd repertoire staat deze band garant voor een avondje knallen.

Crawlin' Back

De rockband Crawlin’ Back timmert al sinds de vroege jaren 90 aan de weg. Al vanaf het begin viel het op dat er magie was tussen de frontmannen Ger burger (vocals) en gitarist Len Ruygrok. De combinatie van de sterke stem van Ger burger, het gedreven gitaarspel van Len Ruygrok en de stevige basis van Hans Springintveld (drums) tezamen met de bas riffs van Ronald van Dien is tot de dag van vandaag de reden voor veel mensen om een avond Crawlin’ Back te bezoeken.. De setlist bestaat uit bekende maar ook uit minder bekende nummers van grote namen uit de rock geschiedenis. Dit is een van de redenen dat Crawlin’ back hoge ogen gooit bij de echte muziekliefhebbers. Tijdens All Night Live zullen zij een mix spelen van Guns ’n Roses, Lenny Kravitz, Greenday, Van Halen, Alice Cooper en vele anderen. Lekker rocken dus!.

Facebook

At First Sight

Wie weer eens wat nieuws wil horen. At First Sight! niet 1 uit 1000 coverbandje. Deze mannen maken muziek zo als het bedoeld is! Het 5-tal brengt een mooie verrassende mix van indie, britpop, alternatief rock en nog veel meer! Denk aan; Editors, Kings Of Leon, Snow Patrol, the Cure, Keiser en Chiefs! Laat je meenemen in de dynamiek van de Muziek van At First Sight

Square

De live band Square is na 12 jaar niet meer weg te denken van de podia in regio Westland, Den Haag en Rotterdam. Deze Westlandse coverband zal All Night Live gaan knallen met lekkere rock & stevige popcovers.

Square staat bekend om de interactieve en energieke optredens. De 5 muzikanten werken hard op het podium en dat zie je: het plezier spat er vanaf! Tijdens een live optreden haalt Square alles uit de kast om een gaaf optreden te verzorgen voor de meezingers, meespringers of die mensen die gewoon relaxed een biertje komen drinken. Square scheurt tijdens een optreden van Johnny Cash naar Green Day om vervolgens een afslag te nemen naar Queen, door te knallen naar The Red Hot Chili Peppers en vol gas naar De Dijk. Niks is te gek, zolang het maar gaaf is om naar te kijken en te luisteren tijdens All Night Live.

Skihut On Tour

Een dag niet gefeest, is een dag niet geleefd. En zo denkt de Skihut On Tour erover. Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in “huis”. Wij zijn blij ze wederom te verwelkomen tijdens de Profronde Westland dit jaar.

Zin om een feestje te bouwen?
Skihut On Tour geeft een show vanaf 20:15 uur op het Plein bij Scrumpy en zal rond 23:45 uur afgelopen zijn.

Facebook