Entertainment

Tijdens Profronde Westland is er op-en-om het parcours voor ieder wat te beleven. Zie hieronder een kleine beschrijving in een notendop.

All Night Live !!!!

Vanaf 19.00 op het plein in de Dr. Schaepmanstraat begint All Night Live !!!!

Programma ALL NIGHT LIVE:

19.00 - 19.30 Xander Damen

19.30 - 20.45 Crawlin’ Back

21.00 - 22.00 No Comment ft Sandra (Xander Damen)

22.00 - 22.30 Xander Damen

22:30 - 23:30 No Comment ft Sandra (Xander Damen)

NoComment Ft. Sandra

No Comment? Wie kent deze Westlandse coverband nou niet. No Comment is een live band bij uitstek. De onderlinge klik is goed zichtbaar en de band deelt dit graag met het publiek.
Tijdens All Night Live zullen zij met aanvulling van Sandra Jumelet weer een gave avond neerzetten. Deze übercharmante doch niet te onderschatte rockbitch heeft haar sporen als frontvrouw aardig verdiend bij vele bands en is zij vaak aan de zijde van een Dj te vinden om een live performance te geven. Met een sterk en gevarieerd repertoire staat No Comment garant voor een avondje knallen. Afgelopen jaren heeft No Comment bewezen er een mooi feestje van te bouwen tijdens de Wateringse Wielerdag. In combinatie met Sandra zal het tijdens Profronde Westland alleen maar nog “heter” worden!

Facebook

Xander Damen

Feestzanger Xander zal dit jaar zijn debuut maken bij All Night live tijdens Profronde Westland. Xander begon bij de Mp3’s, maakte een eigen CD en ging door het land voor diverse optredens. Vervolgens ging hij verder als zichzelf met de kindershow ‘de Duizend in één kastjes kast.’ Toch trok juist het volwassen publiek de aandacht van Xander. Hij werd al snel geboekt voor feestjes en partijen, waar iedere keer weer het dak eraf wordt gefeest. Zelfs bij bruiloftsrecepties gaan de gasten springend en in polonaise naar huis. Ook was hij te zien bij vrienden van VELO31 en Holland viert Feest in de VELO hal. Gegarandeerd een avondje feest dus . Met afwisseling van No Comment gaat hij zorgen voor een top avond.

Crawlin' Back

De rockband Crawlin’ Back timmert al sinds de vroege jaren 90 aan de weg. Al vanaf het begin viel het op dat er magie was tussen de frontmannen Ger burger (vocals) en gitarist Len Ruygrok. De combinatie van de sterke stem van Ger burger, het gedreven gitaarspel van Len Ruygrok en de stevige basis van Hans Springintveld (drums) tezamen met de bas riffs van Ronald van Dien is tot de dag van vandaag de reden voor veel mensen om een avond Crawlin’ Back te bezoeken.. De setlist bestaat uit bekende maar ook uit minder bekende nummers van grote namen uit de rock geschiedenis. Dit is een van de redenen dat Crawlin’ back hoge ogen gooit bij de echte muziekliefhebbers. Tijdens All Night Live zullen zij een mix spelen van Guns ’n Roses, Lenny Kravitz, Greenday, Van Halen, Alice Cooper en vele anderen. Lekker rocken dus!.

Facebook

Skihut On Tour

Een dag niet gefeest, is een dag niet geleefd. En zo denkt de Skihut On Tour erover. Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in “huis”. Wij zijn blij ze wederom te verwelkomen tijdens de Profronde Westland dit jaar.

Zin om een feestje te bouwen?
Skihut On Tour geeft een show vanaf 21:00 uur op het Plein

Facebook

Scrumpy