Entertainment

Tijdens Profronde Westland is er op-en-om het parcours voor ieder wat te beleven. Zie hieronder een kleine beschrijving in een notendop.

NoComment

Biografie
NoComment is een live band bij uitstek. De onderlinge klik is goed zichtbaar en de band deelt dit graag met het publiek. Met het behalen van de halve finale van Holland’s Got Talent in 2013, heeft de band bewezen ook bij het grote publiek geliefd te zijn.
Dit is niet heel raar: De roots van NoComment gaan tenslotte al ver terug. Het begon allemaal in 1995 toen Roel op school kennis maakte met Elvedin en Robert. Met deze twee Bosniërs ontstond er meteen een multicultureel gezelschap. Buiten een hechte vriendschap ontwikkelden de mannen samen een muzikale droom die leidde tot de oprichting van NoComment. Na verschillende drummers te hebben toegevoegd aan de formatie, maakte de band kennis met Patrick, waarmee het direct goed voelde. Al snel besloot de band zich volledig te gaan richten op eigen werk.

NoComment timmert aan de weg
Door de jaren heen is de band volwassen geworden en hebben ze op heel veel podia en festivals gespeeld. Denk hierbij aan Paradiso, Paard van Troje, P60, Bibelot, Patronaat, Waerdse Tempel, Speakers en de Paap. Ook wonnen ze de nodige prijzen en pakten onder meer de publieksprijs in de finale van de Grote Prijs van Zuid- Holland. NoComment is een ijzersterk en gevarieerd kwartet met ongekende liefde voor muziek.

Hoe laat de muziek van de band zich het best omschrijven? Aan en uit, kleine nuances, wat onverwachte hoekjes, maar catchy as hell! Een aparte combinatie die je niet snel thuis kunt brengen, maar dit is ook niet heel verwonderlijk als je kijkt naar de roots van deze band.

Optreden bijwonen?
Bent u benieuwd geworden naar de muziek van NoComment? Zij zullen het dak eraf spelen tijdens de Profronde Westland om 21:00 uur bij de Dr. Schaapmansstraat.

Skihut On Tour

Een dag niet gefeest, is een dag niet geleefd. En zo denkt de Skihut On Tour erover. Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in “huis”. Wij zijn blij ze wederom te verwelkomen tijdens de Profronde Westland dit jaar.

Zin om een feestje te bouwen?
Skihut On Tour geeft een show vanaf 21:00 uur op het Plein